ΥΛΙΚΑ...................6 αυγα1 κουπα ζαχαρη( ολα τα υλικα μετραμε με την ιδια κουπα)1 κουπα σιμιγδαλι ψιλο1 κουπα αλευρι για όλες τις χρήσεις1 βανιλια4 κ.σ γάλα2 κ.γ μπεικιν ξυσμα 1 λεμονιου ΣΙΡΟΠΙ....................3 κουπες ζαχαρη3 κουπες νερο1 κ.σ.φρέσκο βουτυρο φλουδα κ χυμο 1 λεμονιου1 βανιλια ΕΚΤΕΛΕΣΗ.......................Χτυπαω τα αυγα με τη ζαχαρη να φουσκωσουν 5 λεπτα.Προσθετω το γαλα,ξυσμα,βανιλιες,και τελος ανακατευοντας με σπατουλα ρίχνω το αλευρι και το σιμιγδαλι και μπεικινΑδειαζω σε ταψακι 28εκ.και ψηνω στους 180 για 35-40' Σιροπιαζω αμεσως μολις το βγαλω απο το φουρνο κ