Πουτίγκα με Τσουρέκι, Καραμέλα Βουτύρου και Ροδάκινο
Μια συνταγή ιδανική για τις πιο κρύες, βροχερές ημέρες, τρώγεται σαν σνάκ ή γλύκισμα!
Στην Αγγλία και την Αμερική είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά και με πολλές παραλλαγές!
Εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη συνταγή στην εκτέλεση!
Συνήθως η πουτίγκα φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί αλλά δοκιμάστε αυτή την εκδοχή, με πλούσια γεύση βουτυράτης καραμέλας, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!