Ω, ναι! Πουρές κολοκύθας για σήμερα θα συνοδέψει το χοιρινό κότσι μας αλλά δεν έχει καμία ντροπή να συνοδέψει κι άλλα ψητά κρεατικά μας. Δεν σας κρύβω ότι όταν έβαλα την πρώτη μπουκιά πουρέ στο στόμα μου απαξίωσα πλήρως το κρέας και έπεσα με τα μούτρα πάνω του. Και δικαίως!Είναι τόσο αρωματικός αυτός ο πουρές, τόσο γεμάτη η γεύση, βελούδινη υφή, απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο και δεν ξέρεις που να πρωτοδώσεις σημασία. Η μεγάλη έκπληξη είναι το ξύσμα πορτοκαλιού! Το ομολογώ ότι αυτή η συνταγή ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Για αλλού είχα ξεκινήσει κι αλλού έφτασα...