Υλικά10 αβγά3 κεσεδάκια των 200 γραμ γιαούρτια1 κεσεδάκι σπορέλαιο3 κεσεδάκια ζάχαρημισό κουταλάκι αλάτι μισό κουταλάκι σόδα1 φακελάκι μπεικιν1 καπάκι του μπουκαλιού ούζοαλεύρι όσο πάρει να γίνει μια μαλακή ζύμηξύσμα πορτοκαλιού που δεν θα κολλάει στα χέρια σας Εκτέλεση Βάζω όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τ' ανακατεύω στο τέλος ρίχνω αλεύρι!!! Θέλουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια σας!!! Τα αφήνουμε μια ωρίτσα να ξεκούραστη η ζύμη και μετά ανοίγουμε φύλλαένα εκατοστό περίπου πάχος κόβουμε κάθετες λωρίδες περίπου 6 εκατοστά και κόβουμε κάνουμε μικρούς ρόμβους στην μέση τραβάμε μι