Αγαπώ πολύ αυτά τα πιτάκια. Είναι γρήγορα και πικάντικα, ειδικά αυτά με τη κοπανιστή. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μάραθο, σπανάκι, σέσκουλα, μυρώνια ή οτιδήποτε άλλο χορταρικό σας αρέσει. Κάποτε τα είχα κάνει και με κιμά και με πατάτα. Είναι απολαυστικά και πραγματικά λιώνουν στο στόμα!!ΥλικάΓια τη ζύμη4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φλ. νερό2/3 φλ. ελαιόλαδο1 σφηνάκι ούζο ή ρακί2 κ.γ κοφτό αλάτιΓια τη γέμιση1/2 φλ. τριμμένη φέτα1/2 φλ. κοπανιστή2 αυγάφρέσκο δυόσμοφρέσκια ρίγανηφρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεσηΓια τη ζύμηΣε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τα υλικά για τη ζύμη.