Πιροσκί με τυρί και λουκάνικο..από τα ωραιότερα !!!Υλικά250γρ. χλιαρό νερό1 φακελακι ξηρή μαγιά2κ.γ. ζάχαρη2κ.σ. ελαιόλαδο1κ.γ.αλατι400γρ. αλεύρι περίπου,η ζύμη να γίνει μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.Βάζουμε σε ένα μπολ το νερο,τη μαγια να διαλυθεί και τη ζάχαρη.Επειτα ρίχνουμε το λάδι και το αλεύρι μαζί με το αλάτι και ζυμωνουμε.Αφηνουμε το ζυμάρι σε ένα μπολ που το έχουμε λαδωσει λίγο να διπλασιαστεί ο όγκος του.Στη συνέχεια χωρίζουμε το ζυμάρι σε μπαλιτσες των 40γρ.