Υλικά:
Για 4-6 άτομα3 μεγάλα πράσα καθαρισμένα¼ φλιτζάνι ελαιόλαδοΑλάτι1 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι1 κοφτή κουταλιά του γλυκού σκόνη από μανιτάρια (προαιρετικά)1 ½ φλιτζάνι ή και περισσότερο νερό½ κουταλιά του γλυκού κλωστούλες κρόκου Κοζάνης διαλυμένες σε 2 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό½ φλιτζάνι ψιλοκομμένη ντομάτα με το χυμό της1 φλιτζάνι λευκό ξυρό κρασίΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Ο κρόκος Κοζάνης αποτελεί ένα ισχυρό όπλο για την άμυνα του οργανισμού και σε συνδυασμό με το ρύζι σας προσφέρει ένα πλούσιο γευστικό γεύμα