Πεντανόστιμη σούπα με κρεατάκι από γίδα.Παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες,από Πελοπόννησο.Υλικά1 κιλό κρέας από γίδα3 κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα4 καρότα κομμένα σε ροδέλες4 πατάτες κομμένες σε κύβους1/2 ματσάκι σέλινο1 κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτιπιπέριχυμός από δύο λεμόνιαΤι κάνουμεΠλένουμε πολύ καλά τη γίδα, την κόβουμε σε κομμάτια και τη βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσει.Μόλις αρχίσει να βράζει την ξαφρίζουμε.Συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 40 λεπτά, ξαφρίζοντας συνεχώς.Κατόπιν, βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα και το πλένουμε κάτω από τη βρύση.Πλένουμε και την κατσαρόλα