Πεινάς.,... Και δεν έχεις κάνει τα "κουμάντα" σου. Τι κάνεις; Ως συνήθως, βρίσκεις ότι έχει απομείνει σε ντουλάπι και ψυγείο και κάνεις του κεφαλιού σου! Και έλα που βγαίνει νοστιμότατο! Ιδού λοιπόν ...και νοστιμότατο!!! Υλικάκριθαράκι χοντρό1 κρεμμυδάκι ξερόλίγο ελαιόλαδολίγο κρασί λευκόντομάτα πελτέ 1-2 κουταλιές σούπαςαλάτι-πιπέρι1 τόνο σε νερότριμμενο τυρίΤι κάνω Τσιγάρισα το κριθαράκι με το κρεμμύδι τριμμένο σε ελαιόλαδο. Το σβησα με το κρασί άσπρο (εννοείται χύμα! Εριξα λίγο νερό, ντομάτα και λίγο πελτέ, αλάτι, πιπέρι.