ΥΛΙΚΑ:1/2 κιλό Φύλλο κρούστας1 κιλό ΠατάτεςΑλάτιΠιπέρι3 κουταλιές της σούπας Δυόσμο ψιλοκομμένοΕλαιόλαδο για επάλειψη φύλλωνΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βράζουμε τις πατάτες τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε ,Τις πολτοποιούμαι με ένα πιρούνι η το μούλτι η μίξερ προσθέτουμε αφού τις βάλουμε σε μπολ΄αλάτι πιπέρι δυόσμος ψιλοκομμένο ωραία είνα να βάλουμε φρέσκο ανακατεύουμε .Κόβουμε ωτο φύλλο σε λωρίδες και λαδώνουμε το κάθε φύλο ελαφρώς βάζουμε στην άκρη από μία κουταλιά και τυλίγουμε σε τρίγωνο το πατατοπιτάκι.Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψάκι και τα τοποθετούμε στην σειρά .Εχουμε προθερμάνει τον φούρνο