Υλικά ζύμης1 κιλό αλεύρι,2 ποτήρια χλιαρό νερό1κομ.φρέσκο μαγιά η 2 φακελάκια,1κ.γ. αλάτι λίγο λάδιΓέμιση Πατάτες ανάλογα περίπου 5-6 μεγάλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ξεράαλάτι-πιπέριρίγανη ή άνηθο Εκτέλεση Ολα τα υλικά μαζί τα ζυμώνουμε [την μαγιά διαλύστε την με λίγο χλιαρό νερό] και τ'αφηνουμε να φουσκωσει για λίγο.Βραζουμε τις πατατες τις πατάμε να γίνουν πουρές τσιγαρίζουμε μπόλικο κρεμμύδι και το ρίχνουμε μέσα στον πουρέ προσθέτουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη ή άνηθο τα γεμίζουμε τα κλείνουμε καλά και τα τηγανίζουμε και μετά τα εξαφανίζουμε!!! Argiro Porpatoneli