υλικά πατάτες αβγά βρασμένακίτρινα τυριάμπέικον κρέμα γάλακτος λίγο γάλααλατι πιπέριοι ποσότητες είναι ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειας! εκτέλεσηκαθαρίζουμε και κόβουμε τις πατατες στρογγυλές και τις τηγανίζουμε << αν θέλετε δεν τις τηγανίζετε αλλά η γεύση τους είναι σαν βρασμένες και εμένα δεν μου αρέσουν>>τις στρώνουμε σε ένα ταψί προσπαθώντας να είναι η νια πάνω στην άλλη για να μην έχει κενά ο πάτος του ταψιού μας και ριχνουμε αλατάκι!!!! στην συνέχεια ριχνουμε λίγο κίτρινο τυρί και μικρή ποσότητα κρέμας γάλακτος!!!επάνω στην κρέμα γάλακτος ακουμπάμε ροδέλες από τα