ΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino.Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει άρωμα και γεύση σε διάφορες κρέμες αλλά και ζύμες. Είναι πολύ εύκολο να την φτιάξετε, αλλά θέλει απαραίτητα φρέσκα και αρωματικά λεμονάκια!Η δόση του Montresino δίνει περίπου 600 gr πάστα λεμονιού, μπορείτε να μειώσετε τις ποσότητες αναλογικά.Αν αντικαταστήσετε τα λεμόνια με προτοκάλια, μπορείτε να φτιάξετε επίσης μια ωραιότατη πάστα πορτοκαλιού.