Πανέμορφα δροσερά γευστικά γλυκάκια ΣΥΝΤΑΓΗ:Φτιάχνουμε πρώτα ζελέ κεράσι όπως αναγραφει η συσκευασία!!Βάζουμε τα ποτήρια λίγο στα πλάγια ακουμπώντας τα κάπου και ρίχνουμε ζελέ!Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν!
ΜΟΥΣ BLACKFORESTΑγαπημένο γλυκό 2 σε 1 !!! Δύο γεύσεις που αγαπάμε παντρεμένες σε μια συνταγή!Υλικά για 4 ατομικά μπολ:350ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά180γρ. κουβερτούρα κλασική 1 σφηνάκι λικέρ "κιρς" ή cherry/ κερασόγλυκό κουταλιού βύσσινο αστεροειδής γλυκάνισος για τη διακόσμηση ή νιφάδες σοκολάτας Διαδικασία: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να κάνει απαλούς κυματισμούς.
Το τιραμισού είναι ένα γλυκό διαδεδομένο σε όλη την Ιταλία, η προέλευση του οποίου βρίσκεται μεταξύ Φρίουλι (Friuli) και Βένετο (Veneto). Είναι ένα γλυκό που τρώγεται με κουτάλι έχοντας μια βάση από μπισκότα σαβαγιάρ (ή άλλα μπισκότα που τρίβονται εύκολα ) βρεγμένα με καφέ και καλύπτονται με κρέμα από μασκαρπόνε, αυγά και ζάχαρη.
Τούρτα μωσαικό με βελούδινη κρέμα --Υπέροχη !!!Υλικά1 λίτρο γάλα4 κουταλιές σούπας κακάο4 κουταλιές σούπας κορν φλαουρ1 ποτήρι ζάχαρη1 βανιλετα1 κουταλιά κονιάκ η λικέρ250 γρ.βουτυρο ότι έχετε1,5 συσκευασία πτι μπερ1 κουβερτουρα σοκολάταΕπικάλυψη1 κουτί ερμολ χτυπημένο με λίγο γάλα και λίγη ζάχαρη άχνη η 400 ml σαντιγύ2 κουταλιές Μερέντα μαλακήΤρούφα για διακόσμηση η ότι άλλο έχετε.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛ
Μιλφειγ Αφρός ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Πάρα πολύ Εύκολο και γρήγορο με 3 Υλικά !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χρειαζόμαστε σφολιατίνια,κρέμα ζαχαροπλαστικής μιλφειγ κρέμα γάλακτος! Φτιάχνουμε την κρέμα όπως αναγράφει στην συσκευασία! Βάζουμε μια σειρά σφολιατίνια κομμένα το καθένα στην μέση τους στο σκεύος! Ρίχνουμε την κρέμα! Και κλείνουμε με την ίδια διαδικασία σφολιατινια!