Jump to Navigation

παγωτό φράουλα

up
150 users have voted.
φράουλα φρέσκο σπιτικό παγωτό !photosερασι τέχνηςθα χρειαστούμε :1 κουτί ζαχαρούχο γάλα1 κουτί morfat1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα (φρέσκο ή εβαπορέ)1 βανίλια1 κουτάκι φρέσκες φράουλες (περίπου 1/2 κιλό)1 φλυτζάνι του τσαγιού άχνη ζάχαρηεκτέλεση :πρώτα, πλένουμε καλά τις φράουλες και τις βάζουμε στο μπλέντερ με την ζάχαρη άχνη, να γίνουν πολτόςμεταφέρουμε τον πολτό σε ένα μπωλξεπλένουμε από τις φράουλες τον κάδο του μίξερ και βάζουμε μέσα στον κάδο την morfat.την χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, προσθέτοντας σιγά - σιγά το 1/2 φλυτζάνι γάλα.όσο η κρέμα αφρατεύει, προσθέτουμε λίγο - λίγο και το υπ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

φράουλα Κέρκυρας, μαρμελάδα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
619 users have voted.
η σπάνια fragola τση Κερκύραςphotosερασι τέχνηςτην άνοιξη, από μήνα Απρίλιο και γιά πολύ λίγο καιρό, τσου Κορφούς βγαίνει μιά ιδιαίτερη φράουλα.πρόκειται γιά μιάν απίστευτη φράουλα !μικρούτσικη, τσουπωτή, μυρωδάτη και γευστική, σαν άγρια φράουλα μοιάζει, μα νομίζω ότι την καλλιεργούν σε μικρές ποσότητες.εφέτος που το Πάσχα ήταν αργά (Πρωτομαγιά), βρήκα στην αγορά να πουλάν ελάχιστη και είπα θ' αγο

φράουλα μαρμελάδα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
373 users have voted.
μαρμελάδα φράουλαόσο ακόμα οι φράουλες είναι "κανονικές" - φουλ σεζόν,ώριμες, απουσάριστες, γλυκές και μυρωδάτες.τις αγόρασα στο Μοναστηράκι απ' τα μαναβάκια, έξω απ' τον σταθμό του τρένου.

Ατομικά γλυκάκια φράουλα σοκολάτα

(syntages.matia.gr)
up
438 users have voted.

Μόνο όταν τα δοκιμάσετε θα καταλάβετε ότι άξιζαν κάθε λεπτό του χρόνου και των ευρώ σας που τους αφιερώσατε!Related Posts

Τσιζ κέικ σοκολάτα φράουλα
Παγωτό φράουλα
Γρανίτα φράουλα

Γλυκό κουταλιού φράουλα

(hungryforhungry.blogspot.gr)
up
275 users have voted.

Υλικά1 kg φράουλες600-800 γρ. ζάχαρηχυμός 2 πορτοκαλιών150 γρ. αμυγδαλόψιχα3 κ.σ. κονιάκ1 βανίλια2 κ.σ. χυμός λεμονιούΕκτέλεσηΒάζουμε σε ένα μπωλ τις φράουλες καθαρισμένες μαζί με τη ζάχαρη και αφήνουμε ένά βράδυ να βγάλουν τους χυμούς τους.Την άλλη μέρα βράζω μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για 6 λεπτά και το αφήνω.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut