Υλικά\-----------Κρέμα γάλακτος φυτική 500 γραμμ.1 κουτί γάλα ζαχαρούχο200 γραμμ. γάλα εβαπορέ1 ολόκληρη κουβερτούρα λιωμένη ( Παυλίδη)2 συσκευασίες σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος2 βανίλιες200 γραμμ. καρύδια και αμύγδαλα καραμελωμένα Εκτέλεση------------Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγύ, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ καθώς και τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημε αρκετά λεπτά . Τέλος προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα ( σε φούρνο μικροκυμάτων λιώσιμο ή μπεν μαρί) και τις σταγόνες σοκολάτας.