Υλικά 1 κουτί σαντιγί φυτική παγωμένη 1 εβαπορέ γάλα1 ζαχαρούχο γάλα 1πακέτο μπισκότα το μικρό μέγεθος μπισκότα γεμιστά oreo η Παπαδοπούλου βανίλιαΜε το μίξερ χειρός χτυπάμε την παγωμένη σαντιγί περίπου για 15 λεπτά.Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας συνέχεια.Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε και το εβαπορέ.Βάζουμε το μίγμα μας σε ένα τάπερ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.Το ξαναχτυπάμε άλλη μία φορά προσθέτοντας και τα μπισκότα κομμένα σε μικρά κομματάκια [μαζίμε την γέμιση ] και το ξανατοποθετούμε στην κατάψυξη .Μόλις παγώσει σερβίρουμε .Το γαρνίρουμε