1 κουτί γάλα εβαπορέ1 κουτί γάλα ζαχαρούχο 1 κουτί φυτική σαντιγί4 κ.σ έτοιμο μείγμα Choco Cappuccino (υπάρχουν τέτοια μείγματα σε όλα τα μεγάλα super market στο τμήμα με τους καφέδες. Το δικό μου το προμηθεύομαι από τα Lidl σε συσκευασία των 500 γρ και σε πολύ συμφέρουσα τιμή)1 κ.γ καφέ στιγμιαίο1 σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια1 κ.σ γλυκόζη Βάζουμε τα γάλατα και τη φυτική σαντιγί στη κατάψυξη τουλάχιστον για 2-3 ώρες. Σπάμε με το χέρι τη σοκολάτα σε ακανόνιστα κομμάτια. Διαλύουμε το στιγμιαίο καφέ και το Choco Cappuccino μέσα στο παγωμένο εβαπορέ.