Υλικά:1 κεσεδάκι φρέσκες φράουλες1 ερμόλ---Σαντιγί--1 ζαχαρούχο800γρ γιαούρτιΕκτέλεση:Πλένουμε τις φράουλες , τις κόβουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν για τουλάχιστον 1 ώρα.Αφού τις βγάλουμε από την κατάψυξη τις βάζουμε λίγες λίγες σε ένα μίξερ μαζί με δυο κουταλιές γιαούρτι και τις χτυπάμε.Βάζουμε όλο το μείγμα σ ένα μπολ.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ερμολ και μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο.Περνούμε το μείγμα φράουλα-γιαούρτι που έχουμε στο άλλο μπολ και το προσθέτουμε σιγά σιγά.Προσθέτουμε το υπόλοιπο γιαούρτι που έχει μείνει και χτυπάμε όλα μαζί.Τέλος το βάζουμε στην κατάψυξη να