• 375 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά
• 1 κουταλιά γλυκού ζελατίνη
• 125 γραμμάρια ζάχαρη
• 1 κλωνάρι βανίλια
• 2 κεσεδάκια (400 γραμμάρια) γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Σε κατσαρολίτσα βάζουμε το γάλα και τη ζελατίνη.
Αφήνουμε για 1΄ μέχρι να μαλακώσει η ζελατίνη.
Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Προσθέτουμε
τότε τη ζάχαρη και τη βανίλια (σχίζουμε κατά μήκος με κοφτερό μαχαίρι,
αφαιρούμε τον καρπό και τον ρίχνουμε στο μείγμα). Ανακατεύουμε μέχρι να
διαλυθεί η ζάχαρη.