Υλικά:Για τη ζύμη:2 μέτρια κολοκυθάκια πράσινα τριμμένα στο τρίφτη( στυμμένα πολύ καλά χωρίς υγρά) 2 φλιτζάνια τσαγιού τρίμματα από τυρί φέτα1 γιαούρτι στραγγιστό 200γρ. 2%240γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ2 αυγά ελαφρά χτυπημένα 2 κουταλιές σούπας φρέσκο γάλα2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΕπιπλέον:1 κουταλιά σούπας γεμάτη μαργαρίνη για το ταψί5-6 κουταλιές σούπας τριμμένη γραβιέρα για πασπάλισμα5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο πριν το ψήσιμοΕκτέλεση:1. Σε ένα μπολ βάζουμε τη τα τριμμένα κολοκυθάκια, το γιαούρτι, τα χτυπημένα αυγά και το γάλα.