Πάστα Φλώρα με λάδι (νηστίσιμη), με δική μου μαρμελάδα φρούτων που έκανα εχθές!!Συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαριγου.Yλικά4 φλ. (500 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 πρέζα αλάτι1 φάκελο (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ1 φλ. ηλιέλαιο (200 γρ.)1/2 φλ. ζάχαρη (110 γρ.)7 κ.σ. κονιάκ (100 γρ.)7 κ.σ. χυμό πορτοκάλι ( 100 γρ.)ξύσμα λεμόνι ή πορτοκάλι1½ φλ. μαρμελάδαάχνη ζάχαρηΚοσκινίζουμε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε να ενωθούν σε μπάλα. Στρώνουμε τα 3/4 ζύμης σε μεγάλη ταρτιέρα ή σε δύο μικρές.