Μοιάζουν πολύ με τις γνωστές μας τηγανίτες μόνο που είναι πιο αφράτα και δεν χρειάζεται περισσότερο από 10 λεπτά ετοιμασίας να τα απολαύσετε !!! ΥΛΙΚΑ (για 11 με 12 πάνκεϊκ)1 φλ. αλεύρι,1 γεμάτο κουταλάκι μπέικιν πάουντερ,1 πρέζα αλάτι,2 κοφτές κουταλιές ζάχαρη,4 κουταλιές σούπας λιωμένο βούτυρο -2 για μέσα στο μείγμα και 2 για το τηγάνι 1 αβγό,1 φλ. γάλα.Τι κάνουμε Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ζάχαρη. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε με το σύρμα ή πιρούνι το αβγό και ανακατεύετε μέσα το γάλα.