ΥΛΙΚΑ 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.γ. μπεικιν25 γρ. ζάχαρη...50 γρ. φουντούκια, αλεσμένα στο μπλέντερ ή το μούλτι σε σκόνη ελάχιστο αλάτι (στη μύτη του μικρού κουταλιού)1 αυγό μεσαίου μεγέθους50 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο (προσοχή να μην καεί) + λίγο για το τηγάνι140 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες2 μπανάνες μεσαίου μεγέθουςπολτοποιημένες στο μπλέντερ σε πουρέ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αναμειγνύουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη σκόνη φουντουκιού και το αλάτι.