Γιορτινό γλύκισμα που αγαπάμε πολλοί !!!ΥΛΙΚΑγια τη ζύμη1 κιλό αλεύρι σκληρό2 (~) κούπες νερό1 κρασοπότηρο σούμα (ρακί, τσίπουρο)3 κτΣ λάδι2 κτΣ λεμόνι1 κουταλάκι του γλυκού αλάτιΛάδι για το τηγάνισμα.για το σιρόπι2 κούπες ζάχαρη1 κούπα μέλι2 κούπες νερό1 ξυλαράκι κανέλα½ λεμόνιγια το πασπάλισμακαβουρντισμένο-αλεσμένο σουσάμικαρύδι τριμμένοαμύγδαλο τριμμένοκανέλα σκόνηΤί κάνουμεΑνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε, μέχρι να πάρουμε μια σφιχτή ζύμη.Την αφήνουμε 20 λεπτά σκεπασμένη και τη χωρίζουμε σε 3 μέρη.Ανοίγουμε κάθε κομμάτι ξεχωριστά σε λεπτό φύλλο, με την βοήθεια του πλάστη.Με τ