Μια συνταγή για Μυζηθροπιτάκια με σπιτικό φύλλο περιχυμένα με μέλι. Απολαύστε τα με μυρωδάτη με δυόσμος γέμιση ή με ζάχαρη και κανέλα για πιο γλυκιά γεύση ή και με τις δύο παραλλαγές.Υλικά συνταγήςΓια τη ζύμη:1 ποτήρι νερό1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδοαλεύρι [όσο πάρει]1 σφηνάκι ρακή1 πρέζα αλάτιΓια τη γέμιση:300 γρ. μυζήθρα1 κ.γ. κανέλα 2 κ.σ. ζάχαρη ελαιόλαδο για το τηγάνισμαμέλι για γαρνίρισμα και σουσάμιΕκτέλεση συνταγήςΓια τη ζύμη: Σε ένα μπολ βάζουμε μαζί όλα τα υγρά υλικά για τη ζύμη δηλαδή, το νερό, το ελαιόλαδο, τη ρακή και προσθέτουμε και το αλάτι.