Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τις μπρουσκέτες4 φέτες από πολύσπορο καρβέλι240 γραμμάρια μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες10 φέτες προσούτο κομμένες στη μέση4 κουταλιές σούπας σάλτσα πέστοΓια τη σως πέστο80 γραμμάρια καβουρδισμένο κουκουνάρι25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη)25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο)2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο)1 κουταλιά του γλυκού αλάτι1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
Λαχταριστό ορεκτικό με απαλή γεύση για όλες τις ώρες
Απαιτούμενος χρόνος:
15 λεπτά