ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑΚάθε τόπος έχει το...πιττάκι του. Στο δικό μου έχουμε το "μπουρεκάκι". Σπιτικό φύλλο που ανοίγει, σχηματίζεται κι αγκαλιάζει τη γέμιση που τραβάει η όρεξη μας. Έπειτα τηγανίζεται σε μπόλικο ελαιόλαδο και σε λίγα λεπτά απολαμβάνουμε το μπουρεκάκι μας. Συμπληρώνει τα...κενά μεταξύ των μεζέδων στα τραπέζια την Κυριακής και σε κάθε λογής μάζωξη. Πολλές φορές κερνιέται έξω στις αυλές στα μικρά μας ξωκλήσια μετά το τέλος μιας "λειτουργίας" ή στα μικρά πανηγυράκια ως συνοδευτικό με το "ρακί". Μια δοκιμή θα σας πείσει!!!Υλικά για 1 δόσηΓια το φύλλο:250 γρ.