Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη ζύμη2 κουταλιές του γλυκού αλάτι2 φλιτζάνια τσαγιού χλιαρό νερό1 κουταλιά του γλυκού φυτικό βούτυρο1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/4 φλ. τσαγιού σπορέλαιο2 κουταλιές της σούπας ξίδιΓια τη γέμιση2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή ελαιόλαδο1 φλιτζάνια τσαγιού τρίμματα φέταςΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέρι1 πρέζα μοσχοκάρυδο5 μεγάλα πράσα το άσπρο μέρος6 αυγά1/2 λίτρο γάλα2 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
Λαχταριστά μπουρεκάκια ψημένα με πράσο και τυρί
Απαιτούμενος χρόνος: