Μπουγιουρντί!! Ντομάτα φέτα γκούντα πάπρικα καυτερή λάδι!!!Σε πήλινο έβαλα λιγο λάδι φέτες ντομάτας μετά έβαλα την φέτα κάλυψα με φέτες ντομάτας πάπρικα καυτερή λίγο γιατί δεν μου αρέσουν τα καυτερα κλείνω το καπακι και ψήνω στους 200 15 λεπτά περίπου μετά ανοίγω το καπακι προσθέτω λίγη γκουντα τριμμένη και αφήνω με ανοιχτό καπάκι να λιώσει και να αποκτήσει ωραίο χρώμα!!!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ