Υλικά: Για την κρέμα: 1 κουτί γάλα εβαπορέ 750ml νερό 3κουταλιές τής σούπας βούτυρο 3βανιλιες 1φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη 2αβγά 1φλυτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 5κουταλιές τής σούπας κορν φλαουερ 1συσκευασία ζύμη σφολιάτας Ζάχαρη άχνη και κανέλλα Τρόπος παρασκευης: Ζεσταίνουμε το νερό με το γάλα, το βούτυρο, την ζάχαρη, της βανιλιες ανακατεύουμε καλά και σε ενα μπολάκι ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με το κορν φλαουερ να ενωθούν.Μόλις λοιπόν ζεσταθεί το γάλα προσθέτουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι με το κορν φλαουερ που ανακατεψαμε πριν και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει το μείγμα σε χαμηλή φωτιά!Βο