Yλικά1 πακέτο φύλλο κρούσταςλίγο καλαμποκέλαιο για το ταψί250 γρ φρέσκο βούτυρο για να περιχύσουμε το φύλλο (έβαλα lurpak)5 αυγά1 ποτήρι του νερού ζάχαρη2 βανίλιες1 ποτήρι του νερού γάλα1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτοςκανέλα και άχνη ζάχαρη για πασπάλισμαΕκτέλεση Αλείφουμε το ταψί μας (ν 28) με καλαμποκέλαιο και προσθέτουμε ένα ένα τα φύλλα αφού τα έχουμε ζαρώσει (όπως στην πατσαβουρόπιτα). Σ ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο (μέχρι να κάψει) και περιχύνουμε τα φύλλα. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει το φύλλο και να γίνει τραγανό. Σ ενα μπολ χτυπάμ