ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:1 πακέτο φύλλο κρούστας Βηρυτού,250 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο αγελαδινό,500 γραμμάρια ψιλοκομμένο καρύδι,μισού κουταλάκι του γλυκού κανέλα,μισό κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο και σιρόπιΠαίρνουμε τα φύλλα.μπροστά μας ,τα ανοίγουμε,τα κόβουμε λωρίδες δηλαδή 3 λωρίδες .Ανοίγουμε μια.λωρίδα ,βουτυρώνουμε βάζουμε πάνω δεύτερη λωρίδα ξαναβουτυρώνουμε, τοποθετούμε γέμιση,δηλαδή καρύδι,κανέλα γαρύφαλλο και κλείνουμε.σε.τρίγωνο.Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για όλα.Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί,και τα βάζουμε 30 λεπτά και στο ψυγείο αφού τα έχουμε βουτυρώσει πολύ καλά.Τα βγάζ