25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι κι αλλιώς η παράδοση καλά κρατεί! Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τη μέρα αυτή στο τραπέζι υπήρχε μπακαλιάρος ή καλύτερα έκαναν παρέλαση δύο με τρία διαφορετικά πιάτα με μπακαλιάρο.Μπακαλιάρος φρέσκος ή κατεψυγμένος στο φούρνο με πατάτες, σταφίδες και ντομάτα, μπακαλιάρος υγράλατος κροκέτες αλλά και τηγανιτός σε κομμάτια με σκορδαλιά, μπακαλιάρος με πράσα.