ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΒΙΝΤΆΛΟΥΜετά το χορτοφαγικό κάρρυ με πατάτες και αρακά που σας παρουσίασα προχτές, σειρά έχει σήμερα ένα κάρρυ με κρέας. Το βιντάλου (vindaloo, vindallo, vindalho ή vindaalo) στην ορίτζιναλ συνταγή παρασκευάζεται με χοιρινό κρέας και είναι ένα παραδοσιακό πιάτο κάρρυ της ινδικής κουζίνας και συγκεκριμένα της περιοχής Γκόα, αλλά συμπεριλαμβάνεται και σε αυτή της Βομβάης. Είναι ένα από τα πιό γνωστά πιάτα της ινδικής κουζίνας παγκοσμίως, όμως στην αγγλική εκδοχή του, που το θέλει πάρα πολύ καυτερό, και συνήθως είναι όντως το πιό καυτερό πιάτο που διαθέτουν τα ινδικά εστιατόρια.