Υλικά:
Για 2-4 άτομα1/2 φλιτζάνι ζωμό κρέατος4 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα Worcestershire2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Dijon2 κουταλάκια του γλυκού πελτέ ντομάτας4 μοσχαρίσιες μπριζόλεςαλάτι2 κουταλιές σούπας βούτυρο1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι για στιφάδο4 κουταλιές σούπας κονιάκ ή μπράντι1/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτοςΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1-2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο1 κούπα λευκό ρύζι μαγειρεμένο για το σερβίρισμα
Λαχταριστές και ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες από τη Γαλλία