Υλικά!!1 κιλό μοσχαράκι από ελιά κομμένο σε φετακια1 κουτί μανιτάρια φρέσκα1 κρεμμύδι μεγάλο1 κ. σούπας πελτέ2 κ σούπας μουστάρδα1/2 ποτήρι του κρασιού κρασί για το σβήσιμο1 κρέμα γάλακτος 200 γρΑλάτι και πιπέρι.Εκτέλεση!!Τσιγαρίζω το κρέας το κρεμμύδι και μανιτάρια μαζι. σβήνω με το κρασί. Βάζω την μουστάρδα, τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι και νεράκι!! όταν γίνει το φαγητό μου προσθέσω και την κρέμα γάλακτος και βράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου και να φύγουν τα πολλά υγρά!!Σερβίρω με ρύζι...!!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ