Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ 200 γρ βούτυρο 6-8 μήλα (ανάλογα με το μέγεθος) 1 ποτήρι ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι νερό γαρύφαλλο, κανέλλα 1 ποτήρι καρύδια (καλά κοπανισμένα) 1 μόρφατ 1 ζαχαρούχο γάλα Πώς το κάνουμε: Σπάμε με το χέρι τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε σε ένα πυρέξ με το βούτυρο. Ξεφλουδίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε κυβάκια και τα βράζουμε μαζί με τη ζάχαρη, το νερό, το γαρύφαλλο και τη κανέλα μέχρι να μαλακώσουν. Όπως είναι ζεστό το μείγμα με τα μήλα το βάζουμε με ένα σουρωτήρι πάνω από τα μπισκότα. Με αυτό το τρόπο το βούτυρο θα λιώσει τελείως. Αφήνουμε να κρυώσει.