Υλικά 500 γραμ,φαρίν απ1 κούπα καλαμποκέλαιο1,5 κούπα ζάχαρη4 αυγά1/2 κούπα πορτοκάλι1 κούπα γάλαξύσμα από πορτοκάλι2 βανίλιεςκανέλασταφίδες4 μήλαμαρμελάδα βερύκοκοΕκτέλεση Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρημέχρι να λιώσει και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά,το χυμό,το ξύσμα ,και τις βανίλιεςκαι τέλος εναλάξ το γάλα με την φαρίνα.Ρίχνουμε στο μείγμα κανέλα ανακατεύουμε και το ρίχνουμε σε λαδωμένο ταψί 32 εκ, διαμέτρο.Αφού έχουμε μουλιάσει τις σταφίδες τις ρίχνουμε στο μείγμα μαζί με τα κομμένα σε μικράκομμάτια μήλα 'Από πάνω ρίχνουμε κουταλιές μαρμελάδα βερίκοκο πασπαλίζουμε λίγη κανέλα ακόμα και ψήνο