
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Υλικά1 ποτήρι σπορέλαιο1 ποτήρι ζάχαρη1 1/2 ποτήρι αλεύρι κοσκινισμένο1 αγελαδίτσα1 ποτήρι αλεσμένα καρύδια4 αυγά1/2 κουτ,γλυκού σόδα1 κ.γλυκού μπέκιν1 κ.γλυκού κανέλα1/2 κ.γλυκού γαρίφαλο τριμμένοΣιρόπι2 ποτήρια νερό2 ποτήρια ζάχαρηΓλάσο 1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος πλήρες2 κουβερτούρες γάλακτος ΣυνταγήΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.Οδηγίες Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και τα χτυπάμε στο μίξερ .Μετά απο 5 λεπτά ανακατέματος προσθέτουμε χοντροκομμένα τα καρύδια και σε χαμηλη ταχύτητα ανακατεύουμε για 2 λεπτά.Λαδώνουμ