Ένα πολύ αφράτο κέικ με μικρές δόσεις μαρμελάδας που θα συνοδεύσει τέλεια τα ανοιξιάτικα πρωινά ή απογευματινά καφεδάκια μας!!!Υλικά:3 αυγά χωρισμένα1 φλιτ.τσ. ζάχαρη κρυσταλλική2 κάψουλες άρωμα βανίλια1 φλιτζ.τσ. σπορέλαιο1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος πλήρης χτυπημένη ελαφρά1 φλιτζ.τσ. πορτοκαλάδα με ανθρακικόξύσμα από 1 μικρό λεμόνι1 σφηνάκι λικέρ εσπεριδοειδών ή κονιάκ1 κουτ.γλ. baking powder500 γρ. φαρίνα που φουσκώνει1 μικρό βάζο μαρμελάδα κεράσι ή φράουλαάχνη ζάχαρη για το πασπάλισμαΑς το φτιάξουμε:Για αρχή ξεκινάμε χτυπώντας τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα μαζί με 1 κουτ.σ.