ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο, νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και η ιδέα να δοκιμάσω να φτιάξω μαρμελάδες και με άλλα λαχανικά, ξεκινώντας απο το παντζάρι. Το παντζάρι το είχα ήδη χρησiμοποιήσει για να φτιάξω κέϊκ (συνταγή εδώ), οπότε ήξερα ότι ταιριάζει πολύ καλά με τις γλυκιές γεύσεις. Το ερώτημα ήταν με τι μπαχαρικά να το συνδυάσω, ώστε να φτιάξω μία μαρμελάδα που να έχει την δικιά της προσωπικότητα.