Υλικά Για κάθε ένα κιλό μήλα χυμό από ένα λεμόνι και 1 φλιτζανάκι νερόλεμόνι για να μην μαυρίζουν οσο τα καθαρίζετε Εκτέλεση Καθαρίζετε τα μήλα και βάζετε σε μια λεκάνη με χυμό λεμονιού να μην μαυρίσουν όταν είναι όλα έτοιμα τα βάζετε στην κατσαρόλα προσθέτοντας και τα φλιτζανάκια το νερό όσα κιλά μήλα τόσα φλιτζανάκια τα βράζετε για 45 λεπτά περίπου περιμένοντας φύγουν όλα τα υγρά!!!και μετά τα πολτοποιείτε με το ραβδομπλεντερκαι αφήνετε να πάρουν άλλη μια βράση προσθέτοντας τον χυμό λεμονιού όσο είναι στην φωτιά η μαρμελάδα εσείς πλένετε τα βαζάκια και τα βάζετε σε μια πετσέτα στην σχά