Μετά από καιρό είπαμε εχθές το βράδυ να φτιάξουμε κανένα λουκουμά να φάμε μαζί με το ζεστό μας αφέψημα...Και η μητέρα τους είχε πεθυμήσει η αλήθεια είναι..Δεν της χάλασα χατίρι..Αυτή η μέθοδος είναι πιο απλή και όχι πολύ χρονοβόρα καθώς δεν χρειάζεται να περιμένουμε να φουσκώσει το μείγμα λόγω απουσίας μαγιάς!Υλικά: 2 φλιτζ.αλεύρι μπλε1 κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ1 κάψουλα βανίλιανερό (όσο χρειάζεται για να γίνει το μείγμα παχύρρευστος χυλός όχι όμως νερουλός) σπορέλαιο για το τηγάνισμαμέλικανέλα Εκτέλεση:Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε καλά με το μίξερ το αλεύρι μαζί με το νερό(όσο χρειαστεί για