Υλικά3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 φλιτζάνια χλιαρό νερό30 γραμ νωπή μαγιάλάδι για το τηγάνισμα [καλαμποκέλαιο]1 κοφτό κουτ του γλυκού αλάτιΣοκολάταΜερέντα αραιωμένη 1 κουτί 350 γραμ5 κουτ σούπας γάλα1/2φλιτζ τσαγιού νερό λίγο καρύδι τριμμένο για πασπάλισμα από πάνω Οδηγίες Σε λίγο χλιαρό νερό μέσα σε μπολάκι διαλύουμε την μαγιά καλά.Ρίχνουμε 3 κουταλιές σούπας από το αλεύρι το ανακατεύουμε και το αφήνουμε να φουσκώσει περίπου 20 λεπτά.Σε άλλο μπολ ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό το αλάτι δουλεύουμε να διαυθεί και προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι.Προσθέτουμε και το πρώτο μείγμα με την μα