ΥλικάΓια 4-6 άτομαΓια τους λουκουμάδες300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ1 κουταλιά γλυκού σόδα1 χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού1 κουταλιά γλυκού Αλάτι2 κούπες σπορέλαιο για τηγάνισμα1 ποτήρι νερόΚανέλαΓια το σιρόπι2 ποτήρια ζάχαρη1 ποτήρι μέλι1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού1 ποτήρι νερόΕκτέλεσηΓια τους λουκουμάδεςΣε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, μπέικιν πάουντερ, σόδα, αλάτι και ανοίγουμε μία λακκούβα στο κέντρο.Ρίχνουμε μέσα το χυμό του πορτοκαλιού και το ξύσμα.Ανακατεύοντας μ’ ένα πιρούνι, προσθέτουμε λίγο - λίγο νερό (περίπου 1 ποτήρι), μέχρι το μείγμα