αλευρι που φουσκωνει 500 γρ. αυγα 3 ζαχαρη 1 νεροποτηρο γαλα 1/2 νεροποτηρο λαδι (σπορελαιο) 1 νεροποτηροξυσμα απο 3 λεμονιασιροπιζαχαρη 2 1/2 ποτηρια νερο 4 ποτηριαφλουδα λεμονιουχυμο απο ενα λεμονιγια την κρεμα2 φακελα ανθος αραβοσιτου1 ζελε λεμονιουΒραζουμε ολα τα υλικα για το σιροπι για 10-15 λεπτα και το αφηνουμε να κρυωσει.Για το παντεσπανι, χτυπαμε τη ζαχαρη με το λαδι μεχρι να αφρατεψει και ριχνουμε τα αυγα, το γαλα, το ξυσμα και το αλευρι.Βαζουμε το μειγμα σε μεγαλο μακροστενο ταψι και ψηνουμε στους 180 για 25 λεπτα περιπου.