Υλικά Βούτυρο 225 γρ Ζάχαρη 225 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ Αυγά 4 Λεμόνια 2 (το ξύσμα τους) Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 2 κουταλιές γλυκού Για το σιρόπι Ζάχαρη 125 γρ Λεμόνια 2 (τον χυμό τους) Για διακόσμηση Κρέμα γάλακτος 330 ml Άχνη ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας Λεμόνι 1 το ξύσμα του Οδηγίες Σε ένα μπολ βάζουμε το μαλακό βούτυρο και την ζάχαρη και τα χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει . Μετά ρίχνουμε το αλεύρι , το baking powder , τα αυγά και το ξύσμα λεμονιών και τα χτυπάμε όλα μαζί. Το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 35 – 40 λεπτά (μέχρι να μην κολλάει το μαχαίρι).