Υλικά:
Για 2-4 άτομα2 φιλέτα από λαβράκι χωρίς κόκαλα, περίπου 200 γραμμαρίων το καθένακαγιέν, αλάτι και πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1/2 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο1 κουταλιά της σούπας κάπαρη1 κουταλιά της σούπας κάππαρη σε άλμη1 πιπεριά χαλαπένο, κομμένη σε φέτες χωρίς σπόρους ή κόκκινη πιπεριά1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση1/3 φλιτζάνι πράσινες ελιές κομμένες σε φέτες2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο ρίγανη2 λάιμ