ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Για την βαση 220γρ. μπισκότα digestive 80γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για την κρέμα 1 ζαχαρούχο γάλα (400γρ.) τους κρόκους από 2 αυγά ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι λίγη άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ 1 Βάζετε τα μπισκότα και το βούτυρο στο multi και τα αλέθετε. Απλώνετε το μείγμα σε μια ταρτιέρα και ψήνετε την βάση για περίπου 10 λεπτά. Την αφήνετε να κρυώσει. 2.Στο μεταξύ χτυπάτε στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, τους κρόκους και το ξύσμα λεμονιού μέχρι να αφρατέψουν.